Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép

 

Kötelező Biztosítás 2011

Akár 61% kedvezménnyel!

Kösse nálunk kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását,

mi segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget,kérjük telefonáljon,írjon nekünk,vagy irodánkba betérve személy szerint keresse a

Csepel-Szigeti Ügynökség munkatársait

  

Miért érdemes a Generalit választania? - Generali kötelező biztosítás kedvezményekkel

Kötelező biztosításunkkal mosolyt csalunk az arcára!

 • Kármentességi kedvezményként 35% és további 10% extra kedvezmény illeti meg, ha Ön 2006. 01. 01. óta kármentesen vezetett.
 • Vezetői engedély kedvezmény: 15%
  Ha Ön 4 évnél régebbi vezetői engedéllyel rendelkezik, és új belépő a bonus-malus rendszerbe, szintén kedvezmény illeti meg.

     A két kedvezmény közül egyszerre csak az egyik vehető igénybe.

 

Kötelező biztosítás kalkulátor »  

2011. évi kötelező felelősségbiztosítási díjtarifa szabályozása.

 

Kedvezmények Generali kötelező biztosításhoz, melyekkel tovább csökkentheti felelősségbiztosításának díját!

 • E-kommunikációs kedvezmény: 20%
  A kedvezmény igénybevételéhez Önnek meg kell adnia saját e-mail cím elérhetőségét és a hozzájárulását ahhoz, hogy a Generali-Providencia Biztosító Zrt. a megadott elérhetőségeken keresztül biztosítási szerződései megkötésével, kezelésével és esetleges megszüntetésével, szolgáltatási, kárrendezési igényével, kármegelőzéssel kapcsolatban, valamint a következő biztosítási időszakra várható díjról elektronikus úton információkat küldjön az Ön részére és ebből a célból elérhetőségi adatait kezelje.
 • Éves díjfizetési kedvezmény: 10%
  Ha felelősségbiztosításának díját éves gyakorisággal fizeti. A kedvezmények igénybevételével az évfordulós váltók esetén maximum 61% díjkedvezmény érhető el, míg az új szerződést kötők esetében ez a kedvezmény 54,5%.
   

 

Miért érdemes Generali kötelező biztosításához cascot is kötnie?

 

Ha kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását társaságunk kezeli, és a gépjárműre casco biztosítással még nem rendelkezik a Generalinál, ezért új casco biztosítást köt, casco biztosításának díja is kedvezőbben alakulhat:

 • ha már rendelkezik társaságunknál kötelező biztosítással, vagy ha casco és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását egyszerre köti meg társaságunknál és
 • ha Ön casco biztosításának díját csoportos beszedéssel fizeti, és
 • ha már meglévő vagy cascóval együtt megkötésre kerülő kötelezője minimum 5 éve kármentes, vagy
 • ha Ön az előző biztosítójától a kármentességről szóló casco bónusz igazolást nyújt be társaságunkhoz, akár 30%-os díjmegtakarítást is elérhet a casco alapdíjhoz képest.

 

Számoljon mosolyogva, váltson mosolyra! Extra kedvezmények, melyekkel akár 6 havi díjmegtakarítást is elérhet!

 

Lássunk egy példát: Kötelező biztosítás havi díja: 927 Ft*, éves díja: 11 129 Ft. Ha Ön kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződése hatálybalépésének kezdete előtt legfeljebb 60 nappal-,vagy társaságunknál már meglévő kötelező gépjármű felelősségbiztosítása esetén, az új biztosítási időszak kezdő napját megelőző legfeljebb 60 nappal.

 • Generali Házőrző lakásbiztosítást köt, 1854 Ft (2 havi),
 • FamilyCare családi jogvédelmi biztosítás és felelősségbiztosítás kötése esetén 1854 Ft (2 havi)
 • Milliós segítség baleset biztosítás II. vagy III. csomagjának kötése esetén 1854 Ft (2 havi) díjmegtakarítást is elérhet a 2011. évre meghirdetett kötelező biztosítás éves díjából.  

Így díjmegtakarítása akár évi 5562 Ft-ot is lehet.

*Tarifálási paraméterek: Személygépkocsi, Skoda Fabia 1397 ccm, 44 kW, a szerződő 35 éves férfi, szegedi lakos, B/M besorolása: B10. A szerződő igénybe veszi a kármentességi kedvezményt, az éves díjfizetési ütem kedvezményt és az E-kommunikációs kedvezményt. A 2011. évi kötelező biztosítás díjából adható kedvezmények személygépkocsikra és legfeljebb 3,5 tonna legnagyobb össztömegű tehergépkocsikra vonatkoznak.

A 2011. január 1-jét megelőző kozkázatviselési kezdetű szerződésekre vonatkozó termékinformációink, kedvezmények és ehhez kapcsolódó akciónk.

 

Váltson mosolyra

 

Miért mosoly?

Ismét elérkezett az ősz, ami a biztosítók életében főleg a KGFB kampányok idejéről nevezetes.

Az őszi KGFB kampány minden biztosító, így a Generali életében is kiemelt időszaknak számít, hiszen elkötelezettek vagyunk ügyfeleink megbízható rugalmas és minden igényt kielégítő kiszolgálására.

 

Ezért választottuk kampányunk üzenetének a mosolyt, hiszen a mosoly mindenki számára ugyanazt jelenti: biztonságot, bizalmat, gondoskodást.

A mosoly egy remek eszköz, amely kifejez minket is, Generalit: nyitott, vidám, megbízható, nyugodt és tapasztalt.


"Egy mosoly, amit kéretlenül, önzetlenül adnak, megváltoztathatja a napodat.
 Akár az egész életedet is."

/Ara Rauch/