Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Borostyán járadékbiztosítás nyugdíj- és ösztöndíj-kiegészítésre

 

 A Borostyán járadékbiztosítással olyan havi jövedelemkiegészítéshez juthat, ami segít, hogy a különböző élethelyzetekben felmerülő többletköltségek ne okozzanak problémát.

A Borostyán pótolhatja majdani nyugdíja és a jelenlegi fizetése közti különbséget, hogy idős napjaiban a megszokott életszínvonala ne csökkenjen, de fedezheti a gyermeke tanulmányai során jelentkező többletkiadásokat is. A megtakarítási időszakban befizetett díjaiból biztosítónk egyrészt kockázati szolgáltatást nyújt, másrészt befekteti azokat. A garantált technikai kamat és biztosítási összeg mellett befektetésből származó nyereséget és ezen felül biztosítási esemény bekövetkeztekor még hűségnyereséget is fizet biztosítónk.

A Borostyán járadékbiztosítás keretén belül lehetőség nyílik a rendszeres megtakarítások mellett rendkívüli befizetések teljesítésére is.

Hogyan szolgáltat a Borostyán járadékbiztosítás?

  • A megtakarítási időszak lejártakor, élete végéig, havi rendszerességgel értéktartó jövedelmet biztosít.
  • Amennyiben a biztosított a járadékfolyósítás kezdete előtt elhalálozik, a biztosításra befizetett díjak a befektetéseken elért nyereséggel és a hűségnyereség rendkívüli befizetés kamatokkal növelt aktuális összege szintén növeli a szolgáltatás mértékét. összegével növelten kerülnek kifizetésre. Ezen felül, amennyiben van, a

 

A megtakarítási programmal egybekötött, rendszeres díjas Borostyán járadékbiztosítás kiegészíthető az Ön személyére szóló biztosítási védelemmel is:

  • halálesetre szóló kiegészítő életbiztosítással,
  • díjfizetés átvállalással a biztosított I-II-III. csoportú rokkantsága vagy tartós (60 napot meghaladó) keresőképtelensége esetén annak 61. napjától a 365. napig,
  • baleseti halál esetén többletkifizetést nyújtó biztosítással,
  • baleseti rokkantság esetén az egészségkárosodás mértékétől függő szolgáltatással, mely a felmerülő költségeket fedezheti,
  • kórházi vagy baleseti kórházi napi térítéssel.

 

Borostyánkő járadékbiztosítás, azonnali megoldás nyugdíj kiegészítésre

 

A Borostyánkő járadékbiztosítással Ön olyan azonnali, havi jövedelem-kiegészítéshez juthat, amely segít, hogy a különböző élethelyzetekben felmerülő többletköltségek ne okozzanak problémát. A Borostyánkő az Ön választása szerint vagy meghatározott ideig vagy élete végéig pótolhatja majdani nyugdíja és a jelenlegi fizetése közti különbséget, hogy idős napjaiban ne kelljen életszínvonalán csökkenteni, de fedezhet rendszeresen jelentkező többletkiadásokat is.

A járadékszolgáltatás fedezetéül befizetett díjat biztosítónk befekteti és a befektetési eredménytől függetlenül garantált technikai kamatot ír jóvá az összegen. Az ezen felül elért nyereség legalább 80%-át szintén jóváírja, ami növeli a járadékszolgáltatás összegét.

Hogyan szolgáltat a Borostyánkő járadékbiztosítás?

  • A járadékszolgáltatás alapjául szolgáló összeg elhelyezése után azonnali járadékfolyósítás indul, választása szerint meghatározott időtartamra vagy akár élete végéig, ami havi rendszerességgel értéktartó jövedelmet biztosít.
  • Amennyiben a biztosított a járadékfolyósítás alatt elhalálozik, a Borostyánkő járadékbiztosítás mellé választható egyszeri díjas életbiztosítás alapján biztosítónk, az Ön által megadott tartamon belül és kívánt összegben kiegészítő szolgáltatást nyújt.


Mi segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget,kérjük telefonáljon, írjon nekünk, vagy irodánkba betérve személy szerint keresse a

Csepel-Szigeti Ügynökség munkatársait