Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utasbiztosítások

 

Külföldön járva számtalan veszélynek vagyunk kitéve, melyek egy idegen országban jelentősebb problémaként jelentkeznek, mint ismerős környezetben. Az utasbiztosítási termékek balesetből, betegségből és poggyászkárból felmerülő költségekre kínálnak fedezetet 24 órás, magyar nyelvű, az egész világra kiterjedő, az év minden napján rendelkezésre álló telefonos segítségnyújtási szolgáltatással egybekötve. Társaságunk az Európai Utazási Biztosító Zrt. utasbiztosítási termékeit közvetíti, mely társaság a Generali Csoport tagja.

Amennyiben magánemberként járja a világot, az egyéni és csoportos utasbiztosítási termékek kínálnak fedezetet, amennyiben egy külföldi egyetem padjait koptatja, vagy nyelvgyakorlás céljából hosszabb ideig külföldön tartózkodik, az Euro 30, World 30 biztosítás nyújt megfelelő megoldást. Üzleti út alatt fenyegető veszélyek ellen éves bérletet ajánlunk. Ha Európai Egészségbiztosítási Kártyával (EEK) vagy utasbiztosítási fedezetet tartalmazó bankkártyával rendelkezik, ajánljuk EEK-Plusz és Bank-Plusz kiegészítő biztosításokat azokra a kockázatokra, amelyekre az EEK, illetve a bankkártya-biztosítás nem nyújt fedezetet. Ha gépjárművével Európa területén balesetet szenved, vagy gépjárműve meghibásodik, az Autó Extra kiegészítő biztosítás birtokában különféle segítségnyújtási szolgáltatásokat vehet igénybe.

Egyéni és csoportos utasbiztosítások

Nívó, Top, Top Extra

Az utasbiztosítási termékek széles palettájából választhatnak mindazok a külföldre kiránduló magánszemélyek, akik egyénileg vagy csoportosan indulnak útnak. Az egész világra kiterjedő fedezet kiterjed egészségügyi segítségnyújtásra, további utazási- és jogvédelmi segítségnyújtásra egyaránt.

Kiegészítő biztosítások: EEK-Plusz, Bank-Plusz

Európai Egészségbiztosítási Kártyával rendelkező ügyfeleink részére ajánljuk az EEK-Plusz kiegészítő biztosítást, amely baleset vagy betegség esetén segítséget nyújt a legközelebbi EEK-t elfogadó kórházba történő átszállításban, a hazaszállításban, valamint egészségügyi segítségnyújtási szolgáltatásokat, poggyászbiztosítást és balesetbiztosítást tartalmaz.

Utasbiztosítási fedezetet tartalmazó bankkártyával rendelkező ügyfeleink választhatják a Bank-Plusz kiegészítő biztosítást, amely egészségügyi segítségnyújtást és biztosítást, gépjármű-segítségnyújtás alapszolgáltatásokat, balesetbiztosítást, poggyászbiztosítást, valamint jogvédelem- és felelősségbiztosítást tartalmaz. A Bank-Plusz önrészeket tartalmaz, amelyre fedezetet a bankkártyához kapcsolódó utasbiztosítás nyújt(hat).

Euro 30, World 30

Az Euro 30 biztosítás Európa területére, a World 30 biztosítás az egész világra kiterjedően nyújt fedezetet egészségügyi-, baleseti- és poggyász kockázatokra mindazon 30. életévet be nem töltött fiataloknak, akik hosszabb ideig (min. 30 nap, max. 365 nap) tartózkodnak külföldön diákként, babysitterként, stb., vagy akár csak világot látnak munkavégzés nélkül.

Éves bérlet:
Top, Top Extra, EEK-Plusz, Bank-Plusz

Az éves bérlet névre szóló utasbiztosítás, melynek tartama 1 év. Korlátlan számú utazásra szól, de az egyszeri kint tartózkodás nem haladhatja meg a 30 napot.

Az éves bérletet azon vállalatoknak ajánljuk, melyek dolgozója/dolgozói egy éven belül többször is rövid ideig külföldön tartózkodnak hivatalos kiküldetésben. Éves bérlet vásárlását javasoljuk olyan magánszemélyeknek és családoknak is, akik gyakran, rövid időszakra utaznak külföldre.

Autó Extra

Autó Extra biztosítás 10 évnél nem idősebb járműre köthető meg. A biztosító szolgáltatásai között helyszíni javító küldése, szervízbe szállítás, valamint autómentővel történő hazaszállítás költségeinek térítése szerepel, illetve tartalmaz még a biztosítás egyéb szolgáltatásokat is: kapcsolattartás a szervízzel, a gépjárműben utazók továbbutazásának, szállásának megszervezése, szállásköltség megtérítése, bérautó biztosítása. A biztosítás területi hatálya Európán belül a feltételekben felsorolt országokra terjed ki.

Segítségnyújtás telefonon

Amennyiben Ön utasbiztosítással rendelkezve külföldön bajba jut, csak egy telefonszámot kell tudnia ahhoz, hogy rögtön segítségére siethessünk! A + 36 1 465-3666 számon a Generali Csoporthoz tartozó Europ Assistance felkészült, számos nyelven beszélő munkatársai éjjel-nappal fogadják hívását, és azonnal intézkednek az Önt ért baj elhárításáról, mérsékléséről, gondoskodnak problémája megoldásáról.

Kárrendezés

A kárbejelentés és a kárrendezés folyamatáról, a szükséges dokumentumokról részletes információt az EUB honlapján talál