Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi segítünk megtalálni a legjobb lehetőséget,kérjük hívjon bennünket bizalommal!

 

Lakásbiztosítás

 

Tudja biztonságban otthonát! A Házőrző családi lakásbiztosítás révén nem csak lakását, hanem vagyontárgyait is megvédheti a legkülönbözőbb veszélyektől, az elemi károktól kezdve az üvegtörésen át egészen a betörésig.

  • Akár 2 havi díjengedmény
  • Többféle biztosítási konstrukció közül választhat
  • Számos kiegészítő biztosítást kínálunk kedvező áron

  

 Érdekel,bővebb információt szeretnék  

Vagyonbiztosítások 

 

Vagyonunk megszerzése és gyarapítása sok energiánkat emészti fel, de hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a megszerzett vagyonra vigyázni is kell. Sajnos, sok olyan körülmény játszhat szerepet életünkben (gondoljunk csak a folyamatosan növekvő bűnözésre, a természeti csapásokra, vagy egészen egyszerűen a balszerencsére), ami vagyonunk megrongálódásával, megsemmisülésével fenyeget. Ezért aztán fontos felkészülnünk minden eshetőségre. A Generali-Providencia Zrt. vagyonbiztosításai segítenek abban, hogy egy nem várt szerencsétlen fordulat után ne kelljen a nulláról kezdenünk. Sőt.

 

 


Házőrző lakásbiztosítás
Házőrző családiotthon-biztosítás háromféle módozata a biztosítási kockázatok széles körét foglalja magába. Válassza a mi Házőrzőnket, és otthona egy megbízható társ védelmét élvezheti. Kösse meg lakásbiztosítását gyorsan és egyszerűen online vagy tanácsadóinknál! Sőt, ha most köti meg szerződését, kéthavi díjengedményben is részesül. Amennyiben káresemény éri, kárbejelentését is megteheti honlapunkon!  


Házőrző többlakásos épületbiztosítás
Társaságunk a módozaton belül piacvezetőként a társasházi és lakásszövetkezeti közösségek számára komplett épületbiztosítást kínál, mely magában foglalja a magántulajdonban lévő lakások és közös tulajdonban lévő épületrészek (pl.: lépcsőház, pince, tetőszerkezet, stb.) biztosítását is. 2010. március 20. és november 30. között akciót hirdet 10 évesnél fiatalabb vagy 12 lakásnál több lakással rendelkező lakóközösségek részére!  


Jogvédelmi biztosítás
A jogvédelmi biztosítás a magánéletben előforduló peres eljárások, jogi problémák esetén nyújt segítséget. A Generali kiegészítő jogvédelmi biztosításai úgy kerültek kifejlesztésre, hogy a mindennapi életben felmerülő leggyakoribb kockázatok ellen védjenek, a FamilyCare csomagtermék pedig felelősség- és jogvédelmi biztosítást is tartalmaz.  


Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás
Bármennyire körültekintően vezeti is vállalkozását, nem feledkezhet meg róla, hogy azt veszélyek fenyegetik, melyeket gyakran a legnagyobb óvatossággal sem tud kivédeni. Vagyontárgyai biztonságának megőrzésében, az üzletmenet folyamatosságának fenntartásában segít Önnek a Vagyonőr vállalkozói vagyonbiztosítás.  


Szállítmánybiztosítások
Szárazföldön, vízen, levegőben óriási mennyiségű és értékű árut szállítanak világszerte. A feladótól a vevőnek történő kiszolgáltatásig tartó úton az áru számtalan veszélynek van kitéve, melyek következtében sérülhet, illetve elveszhet, jelentős veszteséget okozva az áru tulajdonosának.  


Építés- és szerelésbiztosítások
Az építési időszak alatt a még nem teljesen kész építmény nagy mértékben ki van téve a természeti erők csapásainak, rosszindulatú rongálásoknak, hanyagságnak, stb. Az általunk forgalmazott építés- és szerelésbiztosításifedezetek lehetőséget teremtenek az ilyen jellegű magas kockázatok kizárására. Termékeink közt megtalálja az építkezések ill. szerelések összkockázatú biztosításait és a családi házak építésbiztosítását.  


Gépbiztosítások
A gépek működtetésük során különféle veszélyeknek és kockázatoknak vannak kitéve: kezelési hiba, ügyetlenség, betörés, tűz, víz okozhatja a gépek károsodását. Termékeink közt megtalálja az elektronikus berendezések és készülékek biztosítását, géptörés, gép-üzemszünet és gépszerelés biztosításokat, valamint a hűtött-áru biztosítást.  


Mezőgazdasági biztosítások
Növénybiztosításaink között megtalálja többek közt a jégkárbiztosítást, árvíz-, ill. téli fagykárbiztosítást, üvegházi vagy fóliás termesztés, viharkár vagy erdőtűz biztosítását. Állatállományát biztosíthatja természeti csapások, katasztrófák ellen, nagy értékű állítaira egyedi állatbiztosítást köthet. Porta elnevezésű termékünk a mezőgazdasági vállalkozók összetett vagyonbiztosítása. 


Nagy- és multinacionális vállalatok vagyonbiztosítása
A nagy- és multinacionális vállalatok részére kínáljuk nevesített kockázatú és összkockázatú vagyonbiztosításainkat. Ügyfeleink társaságunk vezető kockázatelbíráló munkatársai segítségével fogalmazhatják meg biztosítási igényeiket, melyre a biztosítandó vagyoncsoportok, biztosítási összegek, lefedni kívánt kockázatok és a kockázatcsökkentő intézkedések ismeretében, többféle variációban készítünk ajánlatot.  


Általános felelősségbiztosítások
Felelősségbiztosítási szerződés alapján a biztosított követelheti, hogy a biztosító a szerződésben meghatározott mértékben és feltételek szerint mentesítse őt olyan kár megtérítése alól, amelyért jogszabály szerint felelős. Általános felelősségbiztosítási termékpalettánkba tartozik a tevékenységi, a munkáltatói, a szolgáltatói, a termékfelelősség- és a környezetszennyezési felelősségbiztosítás.  


Szakmai felelősségbiztosítások
Társaságunk egészségügyi és szociális tevékenységre, állat-egészségügyi tevékenységre, könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők részére, építészeti és műszaki tervezésre, illetve vagyonvédelmi vállalkozások részére kínál szakmai felelősségbiztosításokat.  


Vízi járművek felelősségbiztosítása
A hajó üzembentartóját terheli felelősség a hajóval okozott károkért. Hasonlóan a gépjárművekhez a hajóknál is a legkisebb hiba tetemes kárt okozhat. Társaságunk ezt a terméket a hobby céllal üzemeltett sport vízi járművek üzembentartóinak ajánlja. 


Vízi járművek casco biztosítása
A vízi járművek casco biztosítása motoros és vitorlás hajókra nyújt védelmet Magyarországon, illetve Európa vízein. A biztosítás baleset, tűz, robbanás, villámcsapás, vihar, földrengés, felhőszakadás, árvíz, jégverés, szikla- és kőomlás esetén nyújt kártérítést.